Van’da ‘Evlilik Öncesi Danışmanlık’ eğitimi

Van’da ‘Evlilik Öncesi Danışmanlık’ eğitimi

Van Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Evlilik Öncesi Danışmanlık" ve "Gebe Bilgilendirme Sınıfı" eğitimi tamamlandı.

Van Halk Sağlığı Müdürlüğü, ebe ve hemşirelere; gebelik, doğum, doğum sonrası bakımla anne ve bebek ölümlerini azaltmak, normal doğumun avantajları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla toplum sağlığı merkezlerinde açılacak "Gebe Bilgilendirme Sınıfı" ve "Evlilik Öncesi Danışmanlık" hizmeti için eğitim programı düzenledi.

Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi tarafından organize edilen ve açılısını Müdür Yardımcısı Dr. Semra Gümüş Gündüz'ün yaptığı "Evlilik Öncesi Danışmanlık" ve "Gebe Bilgilendirme Sınıfı" eğitimi tamamlandı. Ebe Sıddıka Özlem Merç, Fikret Saltık ve Buket Demircan'nın eğitmenliğini yaptığı ve toplum sağlığı merkezlerinde görev yapan sağlık personellerinin katıldığı eğitim sonrası katılımcılara belgeleri dağıtıldı.

Van’da ‘Evlilik Öncesi Danışmanlık’ eğitimi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.