Van’da Bilim Fuarı Siyah Kurdele İle Açıldı

Van’da Bilim Fuarı Siyah Kurdele İle Açıldı

Van merkez Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'nin katıldığı ve Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin TÜBİTAK destekli hazırladıkları ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle kırmızı kurdel

VAN - Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün TÜBİTAK’tan sağladığı 5 bin TL destek ile öğrenciler tarafından hazırlanan ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ açıldı. Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle öğrenciler ve öğretmenlerin yakalarına siyah kurdele bağlayarak katıldıkları bilim fuarının açılış kurdelesi de alışagelmiş kırmızının yerine siyah oldu. Öğrencilerin biyoloji, kimya, fizik, matematik ve ingilizce gibi farklı derslerden hazırladığı 25 eserin sergilendiği bilim fuarının kurdelesini de Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ebubekir Kaçmaz, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, okul müdürü Murat Aliş ile birlikte kesti. Öğrencilerinin farklı derslerden hazırladıkları projeleri tek tek inceleyen Başkan Doç. Dr. Özgökçe ve beraberindekiler, öğrenciler ile danışman öğretmenlerinden bilgi aldılar.

Bilim fuarının 2 gün boyunca öğrencilere, velilere ve vatandaşlara açık olacağı kaydedildi.

Van’da Bilim Fuarı Siyah Kurdele İle Açıldı

Van’da Bilim Fuarı Siyah Kurdele İle Açıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.