Van’da 2 Ayrı Kaza; 6 Yaralı

Van’da 2 Ayrı Kaza; 6 Yaralı

Van merkez İpekyolu ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

İlk kaza, saat 13:30’da İpekyolu ilçesine bağlı Karpuzalan ve Kavuncu mahallesi arasında meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen

34 BN 3761 plakalı ile 53 FC 814 plakalı araçların çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında M.B., M.Ş. ve S.K. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yanda diğer kaza ise, saat 14:20’de İpekyolu ilçesine bağlı Gövelek Mahalle civarında meydana geldi. Sürücüsün isimi öğrenilemeyen 21 DY 593 plakalı araç şarampole düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında Ö.Ç., S.Ç. ve E.Ç. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.