Van-Özalp ve Van-Saray ilçelerine otobüs seferleri başladı

Van-Özalp ve Van-Saray ilçelerine otobüs seferleri başladı

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeler arası yolcu taşımacılığı için alımı gerçekleştirilen otobüsler ilk seferlerine başladı. Yurttaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan otobüsler ilk seferlerini Van-Özalp ve Van-Saray ilçelerine gerçekleştirdi.

VAN - Van'da halkın ilçelerde yaşanan ulaşım sorunun ortadan kaldırılması için otobüs talebinde bulunması ile harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, ilçeler arası yolcu taşımacılığı yapmak için 5 yeni otobüs aldı. Alınan otobüsler, ilk seferlerini Van-Özalp ve Van-Saray ilçelerine gerçekleştirdi.

Tam donanımlı ve 53 yolcu kapasiteli olan 5 yeni Tourmalin otobüs ile yurttaşlara güvenilir ve rahat bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, her gün düzenli bir şekilde 2 saatte bir Van-Özalp ve Van-Saray ilçelerine karşılıklı olarak sefer düzenleyecek.

Van-Özalp ve Van-Saray ücret tarifesi standart hale getirildi

Büyükşehir Belediyesi, ücret tarifesini de standart hale getirerek Van-Özalp ve Van-Saray arası yolcu taşımacılığında tam bilet fiyatını 5 TL, öğrenci bileti fiyatını ise 2,5 TL olarak belirledi.

Otobüs seferleri halkın büyük ilgisi ile karşılaşırken, Büyükşehir Belediyesi diğer ilçeler için de çalışma başlattı. Özellikle Muradiye ve Çaldıran arasında yaşanan ulaşım sorununun ortadan kaldırılması için kısa bir süre içerisinde bu ilçelere de sefer düzenleneceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.