Vali Toprak, kanaat önderleriyle bir araya geldi

Vali Toprak, kanaat önderleriyle bir araya geldi

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, il merkezi ve ilçelerdeki kanat önderleriyle yemekte bir araya geldi.

Hakkari Evinde düzenlenen yemeğe Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epcim, Dağ ve Komando Tugay Komutan Yardımcısı Yarbay Cavit Nertop, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, vali yardımcıları Mustafa Balık, Bekir Abacı ve Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoılu ile il merkezi ve ilçelerdeki kanaat önderleri katıldı.

Burada konuşan Vali Toprak, burada kanaat önderlerinde gelen talepleri değerlendireceklerini ifade ederek, "Bizim birliğimiz, beraberliğimiz, huzurumuz ve güvenliğimiz için mücadele eden 4 kahramanımız, bugün hanin saldırı sonucu şehit oldu. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Burada siz kanat önderleri ile sorun ve sıkıntıları değerlendireceğiz. Bizim amacımız devlet kademesinde atanan, seçilmiş insanlarımız, kanat önderlerimiz, aşiret reislerimiz herkes ilimiz genelinde yaşayan 280 bin vatandaşımız arasında köprü görevi yapmaktadır. Burada elbirliği ile hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Buradaki hizmetlerimiz, gözümüz kulağımız olan sizlerle gerçekleşiyor. Hakkari'nin turizmine, dağlarıyla, doğasıyla, akarsuları ile insanın misafirperverliği ile belirli bir noktaya geldik. Bunu artırmak için mücadelemizi inşallah sürdüreceğiz. Onun için herkes üstüne düşen görevi yapmalıdır. Onun için biz sizlerle beraber güçlüyüz, kuvvetliyiz. Burada vali olarak bir gücümüz varsa, bir iş yapıyorsak, Ankara'da sözümüz geçiyorsa, işte o güç şu anda bulunduğumuz ortamdan kaynaklanıyor" dedi.

Vali Toprak, kanat önderleriyle bir araya geldi

Vali Toprak, kanat önderleriyle bir araya geldi

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.