Vali: Görüntünün kimler tarafından çekildiği konusunda elimizde bir bilgi yok

Vali: Görüntünün kimler tarafından çekildiği konusunda elimizde bir bilgi yok

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova'da çekilen vahşet görüntüleri hakkında, "Görüntünün kimler tarafından çekildiği konusunda elimizde bir bilgi yok" dedi.

HAKKARİ - Twitter’da “Bu bir terörist leşi. Kedilere yem olmuş” başlığıyla paylaşılan vahşet görüntüleri hakkında Hakkari Valisi Yakup Canbolat'tan açıklama geldi. Doğan Haber Ajansı'na açıklama yapan Vali Canbolat, "Görüntünün kimler tarafından çekildiği konusunda elimizde bir bilgi yok" dedi.

Vali Canbolat, HDP milletvekillerinin olayı kendisine ilettiklerini belirterek, önce görüntülerin Yüksekova'ya ait olup, olmadığını teyit edemediklerini söyledi. Vali Canbolat, ardından şu ifadeleri kullandı:

"Daha sonra yaptığımız araştırmalarda bu görüntülerin Yüksekova'da çekildiğini doğruladık. Ben de bunun üzerine milletvekillerini arayarak bu bilgiyi ilettim. Ama bu görüntünün kimler tarafından çekildiği konusunda elimizde bir bilgi yok. Bahse konu ceset ise Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.