Vahşi cinayet: Boğazını kesilmiş, sırtından 4 kere vurulmuş!

Vahşi cinayet: Boğazını kesilmiş, sırtından 4 kere vurulmuş!

Elazığ’da sırtından 4 kurşunla vurulan ve boğazı kesilen 31 yaşındaki şahsın cesedi bir bahçede bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 7 numaralı evin bahçesinde cansız bir şekilde yatan 31 yaşındaki Sinan Fırat’ı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.,

Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın boğazından aldığı bıçak darbesi ve sırtından aldığı 4 kurşun yarası sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından çevre güvenliği alınmasının ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. Çevrede yapılan araştırmada Fırat’ın cesedinin bulunduğu yere yakın bir sokak içerisinde kanlı el arabası ile maktule ait kanlı kıyafetler ele geçirildi.

Olay yeri inceleme şube müdürlüğü ekipleri tarafından cesedin bulunduğu yer ile, kanlı el arabası, kıyafet ve aracın bulunduğu bölgede inceleme yapıldı. İncelemelerin ardından Fırat’a ait olduğu belirlenen otomobil de çekilerek incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Cinayeti duyan Fırat’ın yakınları, evlerinin önünde fenalık geçirdi. İncelemenin tamamlanmasının ardından cinayete kurban giden şahsın cenazesi otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cinayetle ilgili şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için polis çok yönlü soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.