Vahşet 77 Gün Sonra Aydınlandı

Vahşet 77 Gün Sonra Aydınlandı

Bursa’da, 3 Mart’ta kaybolan Adem Aydın’a ait olduğu tahmin edilen kemikler Orhangazi ilçesinde derede bulundu. Polisler, gece karanlığında el feneriyle Karsak Deresi’nde kemik aradı.

BURSA - 77 gün önce kaybolan 'Baloncu Adem' lakaplı Adem Aydın’ı öldürdüğü iddia edilen iş ortağı S.Ö. (52) bir süredir kayıptı. Aydın’ın kaybolmasından sonra Antep’te olduğu öğrenilen S.Ö, soruşturma kapsamında gözaltına alınmış ve ifade verdikten sonra serbest kalmıştı.

S.Ö.'nün Bursa’ya döndüğünü öğrenen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sabahın erken saatlerinde yaptığı operasyonda, cinayet şüphelisi olarak S.Ö.'yü gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen S.Ö'nün, verdiği ifadede, Aydın’ı öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

S.Ö.'nün verdiği ifade doğrultusunda Orhangazi’deki Karsak Deresi’nde incelemelerde bulundu. İtfaiye ekipleri, 77 gün önce kaybolan Adem Aydın’ın cesedini el fenerleri ve kanca yardımıyla aradı.

Adem Aydın’a ait olduğu tahmin edilen eşofman ve kemik parçaları bulundu. Polis ve itfaiyenin aramalarına gece AKUT ekipleri de destek verdi. Olay Yeri İnceleme ekipleri de derede bulunan kemiklerle ilgili inceleme yaptı. Bulunan kemiklerin Aydın’a ait olup olmadığı Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemeler neticesinde belli olacak.

Vahşet 77 Gün Sonra Aydınlandı

Vahşet 77 Gün Sonra Aydınlandı

Vahşet 77 Gün Sonra Aydınlandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.