Üzerinden suikastlarda kullanılan anahtarlık şeklinde tabanca çıktı!

Üzerinden suikastlarda kullanılan anahtarlık şeklinde tabanca çıktı!

Ankara'da şüphe üzerine durdurulan bir kişinin üzerinde suikastlarda kullanılan anahtarlık şeklinde tabanca bulundu

Ankara'da şüphe üzerine durdurulan bir kişinin üzerinde yapılan aramada anahtarlık şeklinde tabanca bulundu. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki devam ederken, ele geçirilen anahtarlık tabancanın suikast silahı olarak da biliniyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Altındağ ilçesinde 18 Ocak'ta Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Timler Amirliğine bağlı Yunus timleri, şüphe üzerine U.A'yı durdurarak üzerini aradı. Üst araması sırasında, üzerinde bir otomobil firmasına ait amblem bulunan oto anahtarlığı ekiplerin dikkatini çekti.

Ekipler, yaptıkları inceleme sonucu söz konusu cihazın anahtarlık değil anahtarlık şeklinde, 6,35 çapında iki mermi alan bir silah olduğunu tespit etti. Anahtarlık şeklindeki tabancanın görüntüleri, Ankara Emniyeti tarafından paylaşılırken, mekanizmanın nasıl çalıştığı da anlatıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan U.A'nın emniyetteki sorgusu sürüyor.

İki namlulu ve anlaşılmıyor

Anahtarların takılabildiği tabancanın emniyet kilidi ve iki namlusu var. Yolcunun elinde görüldüğünde, kimse tabanca olabileceğine ihtimal vermeyerek anahtarlık sanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.