Uyuşturucu için babasını öldürdü

Uyuşturucu için babasını öldürdü

Konya’da madde bağımlısı 25 yaşındaki genç, uyuşturucu parası vermediği gerekçesiyle tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün merkez Karatay ilçesi Fetih Mahallesi Yazıcıoğlu Sokak’ta bulunan bir apartmanın üçüncü katında meydana geldi. İddiaya göre, beş yıldır uyuşturucu bağımlısı olan Ramazan Harmancı (25), düzenli olarak emekli babası Adem Harmancı’dan (49) aldığı harçlıklarla uyuşturucu kullanmayı sürdürdü. Uyuşturucu krizine giren genç, babasından para istedi. Baba, oğlunun uyuşturucu alacağını bildiği için para vermek istemeyince bağımlı genç mutfaktan aldığı bıçakla babasına saldırdı. Durumu fark eden anne Leyla Harmancı oğlunun elindeki bıçağı alarak babasına saldırmasına engel oldu. Gözü dönen genç yeniden mutfağa gidip aldığı başka bir bıçakla olacaklardan habersiz televizyon izleyen babasına sessizce yaklaşarak karın bölgesinden bıçakladı.

Adem Harmancı aldığı bıçak darbesiyle evden dışarı kaçmak için yaralı halde kapıya yöneldi. Peşini bırakmayan oğlu babasını bu kez apartman boşluğunda yakalayarak karın bölgesinden ikinci kez bıçakladı. Gözü dönen evlat, babasını üç kez de bacaklarından bıçakladı. Sesleri duyarak evlerinden dışarıya çıkan apartman sakinleri gencin elinden bıçağı güçlükle alabildi. Kanlar içinde kalan Adem Harmancı komşularının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Harmancı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan madde bağımlısı genç Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden genç, adliyeye sevk edilecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.