Urla’da 55. Fotoğraf Sergisi

Urla’da 55. Fotoğraf Sergisi

İlhan Devirim ve Gürkan Özmen’in Karma Fotoğraf Sergisi Urla Fotoğraf Sanat Evi’nde sanatseverler ile buluştu.

Urla Fotoğraf Sanat Evi’nin bu ay 5. yılını doldurduğu için çok mutlu olduğunu belirten Urla Fotoğraf Gurubu’nun Kurucu Üyesi İlhan Devirim, Gürkan Özmen ile birlikte 55. sergilerini açtıklarını söyledi. Devirim, Urla Belediyesi’nin bu güne kadarki destekleri için Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a teşekkür etti. İlhan Devirim ile birlikte gerçekleştirdikleri Karma Sergisi’nin ilk sergisi olduğunu söyleyen Gürkan Özmen “İlhan Bey bana bu sergiyi açma konusunda ilham vermiştir. İlk sergim olması dolayısıyla çok heyecanlı ve mutluyum. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

4 TEMMUZ’A KADAR AÇIK

Urla Fotoğraf Sanat Evi’nin ziyaretçi defterine sergiyle ilgili düşüncelerini yazan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar “Gençlerin bu sanat dalıyla ilgilenmesi çok mutluluk verici. Urla Fotoğraf Gurubu’nun başarılarının devamını diliyorum. Daha nice sergilerde buluşmayı temenni ediyorum” diye konuştu. Başkan Uyar İlhan Devrim’den Urla fotoğraflarının yer alacağı bir sergi için söz aldı. Sergi 4 Temmuz’a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.