Urfa'da sağlık görevlisi bıçaklandı

Urfa'da sağlık görevlisi bıçaklandı

112 Acil Sağlık ekibi Şanlıurfa'da saldırıya uğradı. İki görevli bıçaklandı...

Sağlık görevlilerine yönelik saldırılara bir yenisi eklendi. Şanlıurfa’da, geç geldikleri iddiasıyla ATT (Acil Tıp Teknisyeni) Hüseyin Yıldırım  ile paramedik Neslihan Çemen bıçakla yaralandı.

İddiaya göre, hipertansiyon çağrısı üzerine bir adrese ambulans sevk edildi. Fırat Ataş yönetimindeki ve içerisinde Acil Tıp Teknisyeni Hüseyin Yıldırım, paramedik Neslihan Cemen’in bulunduğu ambulans söz konusu adrese gitti. Bu sırada bina girişinde bekleyen hasta yakınları, geç geldiğini öne sürdüğü sağlık ekipleriyle tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada Hüseyin Yıldırım bacağından bıçakla yaralanırken, Neslihan Çemen ise arbede sırasında bileğinden yaralandı. Bıçaklı saldırgan olay yerinden kaçtı.

Meslektaşları tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı sağlık görevlileri, ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan sağlık görevlilerinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bıçaklama olayının haberini alan çok sayıda sağlık görevlisi de hastaneye akın etti. Canlarını zor kurtaran sağlık görevlileri, saldırgandan şikayetçi oldu. Polis kaçan bıçaklı saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

(DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.