Üniversiteli İsmail 5 Gündür Kayıp

Üniversiteli İsmail 5 Gündür Kayıp

ADIYAMAN Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki İsmail Ayhan'dan 5 gündür haber alınamıyor. Ayhan'ın gidebileceği her yeri arayan ancak bulamayan ailesi polise başvurdu.

ADIYAMAN - Adıyaman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Makine Teknikerliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi İsmail Ayhan, 5 gündür kayıp. En son Diyarbakır'da yaşayan ailesini telefonla arayan İsmail Ayhan, "Bir arkadaşımın ağabeyinin düğününe katılmak için Gaziantep'e geldim" dedi.

Ancak ailesi Ayhan'dan daha sonra haber alamadı. Diyarbakır'da yaşayan ailesi Adıyaman'a giderek, Ayhan'ın okulu, birlikte kaldığı ev arkadaşları ile görüşüp, gidebileceği her yeri aradı ancak bir sonuç alamadı. Gaziantep'te de araştırma yapan aile çocuklarını bulamayınca polise başvurdu.

Kayıp İsmail Ayhan'ın ablası Gülnaz Ayhan, kardeşinin ailesi başta olmak üzere hiç kimseyle bir sorunu olmadığını belirterek, hayatından endişe duyduklarını söyledi. Gülnaz Ayhan, "Ailece perişan olduk, günlerdir kendisinden hiç bir haber alamadık. Kardeşimi görenler bize veya polise bildirsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.