Üniversitede Mezuniyet Töreni

Üniversitede Mezuniyet Töreni

Hakkari Üniversitesi Çölemerik Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Üniversite bahçesinde düzenlenen törene Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, öğretim üyeleri, öğretim görevlileri, idari personel ve öğrenciler katıldı. Burada öğretim elemanları adına konuşan öğretim görevlisi Ali Yiğit, herkesin bir hedefinin olması gerektiğini belirterek, “Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirlemeniz gerekir. Doğru hedefleriniz için yeni bir hayata yolluyoruz sizleri. Bu yeni hayatınızda başarılar diliyoruz. Yolunuz, bahtınız açık olsun” şeklinde konuştu.

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan da, okul birincilerini kutlayarak başarıların devamını diledi. Ceylan, “İnşallah sizlere ve sizden sonra gelen arkadaşlara bu başarınız örnek olur. Mezunlarımız için okul yeni başlıyor ve yeni başlayan hayat okulunda da hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Çölemerik Meslek Yüksekokulu birincisi İnşaat Teknolojisi Bölümü öğrencisi M. Rıza Doğru’ya Rektör Ceylan tarafından onur belgesi verdi. Coşkulu geçen törende Rektör Ceylan, öğrencilerle Kütçe şarkılar eşliğinde halay çekti.

Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.

Üniversitede Mezuniyet Töreni

Üniversitede Mezuniyet Töreni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.