Ukrayna'da bir vekil yerel meclis toplantısına bomba attı: 26 yaralı

Ukrayna'da bir vekil yerel meclis toplantısına bomba attı: 26 yaralı

Ukrayna İçişleri Bakanlığı, Keretskovskiy köy meclisindeki toplantıda bir vekilin el bombası atması sonucu altısı ağır 26 kişinin yaralandığını açıkladı.

 Ukrayna'nın Zakarpatye bölgesinde yerel meclis toplantısında bir milletvekilinin el bombalarını patlatması sonucu 26 kişinin yaralandığı açıklandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Ukrayna İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Zakarpatye'deki Keretskovskiy köy meclisindeki toplantıda bir milletvekilinin el bombaları patlattığı bildirildi. Patlama sonucu ilk belirlemelere göre, altısı ağır toplam 26 kişi yaralandı. Olay yerine güvenlik güçleri ile sağlık ekipleri sevk edildi.

India Today'in aktardığına göre, olayın ardından paylaşılan ilk bilgilerde, patlama sonrasında bombayı patlatan kişinin öldüğü belirtilmişti. Fakat, Ukrayna Ulusal Polisi, bir açıklama yaparak, olayda 26 kişinin yaralandığını, altısının hayati tehlikesinin olduğunu aktardı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.