Uğur Kurt'u öldüren silahın kime ait olduğu ortaya çıktı

Uğur Kurt'u öldüren silahın kime ait olduğu ortaya çıktı

Okmeydanı'nda cemevi bahçesinde başından vurulan Uğur Kurt'u öldüren silahın polise ait olduğu belirlendi.

İSTANBUL - Okmeydanı'nda Uğur Kurt adlı vatandaşı öldüren silahın bir polise ait olduğu belirlendi.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA İÇİN İZİN İSTEDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Uğur Kurt'u öldüren silahı kullanan polisle ilgili soruşturma başlatılması için valilikten izin istedi. 

İÇİŞLERİ BAKANI AÇIKLAMIŞTI

İçişleri Bakanı Efkan Ala katıldığı bir televizyon programında Okmeydanı'ndaki olaylarda silahla vurulan Uğur Kurt'un ölümüyle ilgili, "Olayla ilgili önemli bir mesafe kaydedildi. Baştan da söylemiştik, kasıtlı ya da kasıtsız kim bir yanlış, bir hata yaparsa onu ortaya çıkarırız. Gerekli denetimler yapıldı. Yakında açıklanır. 'Bulundu' diyebileceğimiz bir aşamaya geldi. Ama şimdi soruşturmanın gizliliği açısından açıklamam yanlış olur. İlk tespitlere göre hemen hüküm vermemek gerekir. Çünkü o tespitin soruşturma ve mahkeme prosedürü var. Daha sonra bunlar konuşulmalı. Ama bizim açımızdan bu kurşunun nereden geldiği tespit edildi. Bu kimden olursa olsun gereği yapılır." açıklamasında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.