Uefa Şampiyonlar Ligi Kupası Sahibini Buluyor

Uefa Şampiyonlar Ligi Kupası Sahibini Buluyor

2013-2014 UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası bu gece sahibini buluyor.

Avrupa’nın en iyisi, bugün Atletico Madrid ile Real Madrid arasındaki maçın sonunda belli olacak. Portekiz’in Lizbon şehrindeki Estadio da Luz Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Star TV’den naklen yayınlanacak.

Başarılı bir sezon geçiren ve 18 yıl aradan sonra La Liga şampiyonu olan Arda Turan'lı Atletico Madrid, Devler Ligi'ni de kazanarak tarihe geçmek istiyor. 9 kez UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası'nı müzesine götüren Cristiano Ronaldo'lu Real Madrid ise 10. kez bu mutluluğu yaşamayı hedefliyor.

BU SEZON 4 KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Real Madrid ile Atletico Madrid bu sezon 4 kez kozlarını paylaştı. La Liga'da sezonun ilk yarısında Arda Turan ve arkadaşları deplasmanda Real Madrid'i 1-0 mağlup ederken, ligin ikinci yarısında oynanan maç ise 2-2 berabere sonuçlandı. Madrid ekipleri İspanya Kral Kupası yarı finalinde de karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda ise Real Madrid, ilk mücadeleyi kendi evinde 3-0, ikinci maçta da deplasmanda 2-0 kazanarak tur atlayan takım oldu.

Bu dev mücadele öncesi Atletico Madrid'de Arda ve Diego Costa'nın sakatlıkları düzelirken, Real Madrid'de ise sakatlığı geçen Ronaldo'nun 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde muhtemel 11'ler ise şöyle:

Atletico Madrid: "Courtuis, Juan Fran, Miranda, Godin, Filipe Luis, Koke, Gabi, Thiago, Arda (Diego Ribas), Raul Garcia, Diego Costa (David Villa)."

Real Madrid: "Casillas, Carvajal, Ramos, Pepe (Varane), Coentrao, Illarramendi, Modric, Di Maria, Bale, Benzema, Ronaldo."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.