Ücretsiz E Ticaret Yazılımı Kullanmak Zararlı Mı?

Ücretsiz E Ticaret Yazılımı Kullanmak Zararlı Mı?

Günümüzde online ticaret yapmanın yönlerinden bir tanesi de ücretsiz e ticaret sitesi kurmaktır.

Ancak e-ticaret sitesi kurmak ciddiye alınması gereken bir iş olduğu için insanlar bunun nasıl olduğunu, zararlı olup olmadığını doğal olarak düşünebilmektedir. Bunun yanıtı hangi platformdan hizmet aldığınıza göre değişkenlik gösterir.

Eğer dikkatli ve doğru bir tercih yaparsanız ücretsiz e ticaret sitelerini açma sitenize zarar getirmez. Eticaret.com tarafından size sunulan ücretsiz paketler çağın tüm gereksinimlerine cevap verecek şekilde size sunulmaktadır.

Güvenli bir şekilde kullanılabilen bu yazılımı kullanarak kısa süre içerisinde sektöre başlamanız mümkündür. Başlangıç olarak size sunduğu seçenekler genel anlamda şöyledir:

  1. 1 adet ödeme sistemi entegrasyonu
  2. Eğitim dokümanları
  3. 100 GB yıllık trafik ve sunucu kullanımı
  4. 25 adet ürün ekleme
  5. Yazılım güncellemeleri
  6. Anlaşmalı kargo fiyatları
  7. Kullanıma hazır tema şablonları
  8. Kapıda ödeme ve havale ile ödeme

Böylece eticaret.com ile ücretsiz e ticaret sitelerini kolay bir şekilde açabilirsiniz.

Ücretsiz E Ticaret Yazılımı Kullanmanın Riskleri Nelerdir?

E-ticarete başlayan herkes sorunsuz şekilde sitesini kullanmayı ve en iyi verimleri elde etmeyi ister. Bu nedenle bir site kurmadan önce yoğun incelemeler de yapılır. Bu süreçte ücretsiz e ticaret sitesi birçok kişinin karşısına çıkan bir seçenektir.

Eğer yanlış bir altyapı kullanırsanız bu beraberinde pek çok soruna sebep olur. Örnek olarak site ve içinde bulunan sayfalar yavaş bir şekilde yüklenebilir. Tüketiciler her zaman hızlı şekilde tüm işlemleri yapmak istediği için bu durum potansiyel müşterilerinizi kaybetmenize yol açar.

Bununla sınırlı kalmadan hatalı bir altyapı seçmek güvenlik sorunlarını da doğurabilir. Bu nedenle sadece ücretsiz e ticaret sitesi değil, tüm altyapılar için geçerlidir. Eticaret.com tarafından sunulan “free paket” seçeneğinden yararlanarak ücretsiz bir şekilde sektöre hemen adım atabilirsiniz. Güçlü yapısı sayesinde hızlı ve sorunsuz bir şekilde müşterilerinize hizmet verebilirsiniz.

Ücretsiz E Ticaret Yazılımı Kullanarak İşletmeye Zarar Verir Miyim?

Ücretsiz e ticaret sitesi kurmak, eğer doğru bir altyapı seçerseniz sorunsuz şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Eticaret.com tarafından size sunulan ücretsiz başlangıç paketleri, özellikle daha önce e-ticaret yapmamış kişilere sektörü adım adım daha iyi tanımalarına, daha planlı bir şekilde adım atmalarına olanak tanır.

Bunlar başlangıç seviyesinde olduğu için siteniz büyüdükçe yetersiz gelmeye başlamışsa bir üst paketlere geçebilir, uygun fiyatlar ile kullanabilirsiniz. Bu kapsamda size sunulan bir seçenek “midi paket” olup şu gibi içeriklere sahiptir:

  1. 100 adet ürün ekleme
  2. 1000 GB yıllık trafik / sunucu kullanımı
  3. Ticket destek hattı
  4. Alan adı
  5. Özel SSL sertifikası
  6. Günlük yedekleme

Bunun yanı sıra tüm free paket özellikleri de yine mevcuttur. Ayrıca maksi paketler de vardır. Burada “midi” paketlerin içinde yer alan tüm seçenekler vardır. Ek olarak şu gibi özellikleri de yine bulunur:

  1. 200 adet ürün ekleme
  2. 2000 GB yıllık trafik / sunucu kullanımı
  3. Ticket + telefon destek hattı
  4. Sınırsız ödeme sistemi entegrasyonu
  5. Premium tema seçenekleri
  6. Tema düzenleme editörü
  7. Blog modülü
  8. Hediye çeki sistemi

Free paketin yanı sıra bunlardan herhangi birini kullanarak da e-ticaret sitenize sahip olabilirsiniz.

Neler Satabilirim?

Ücretsiz e ticaret sitesi kurma ile ücretli bir şekilde kurulanların hiçbir farkı yoktur. Bu nedenle bir girişim olarak e-ticaret yapmayı düşünüyorsanız, bu durum ürünleriniz olmadığı anlamına gelir. Burada yapabileceğiniz birçok tercih yer almakta olup anne-bebek ürünlerinden dekorasyona, aksesuarlardan elektronik malzemelere kadar pek çok seçenek tercih edilebilir.

Her bir ürünün ayrı olduğu, bu nedenle pazarlarının farklılaştığı da unutulmamalıdır. Bu nedenle kararlarınızı doğru bir şekilde vermeniz şarttır.

Ücretsiz E Ticaret Yazılımı Kullanarak Güvenli Satış Nasıl Yapılır?

Eticaret.com sahip olduğu dijital iş birlikleri ile avantajlı kullanımlar sağlar. Bu kapsamda Sipay kullanarak sanal posunuzu kurabilir, e-ticaret sitesinden ödeme almaya kısa sürede başlayabilirsiniz. Yazılım güncellemeleri sayesinde platformunuzu her zaman güncel tutabilirsiniz.

Ayrıca e-ticaret dünyasına yeniyseniz, eğitim dokümanlarını kullanarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca ücretsiz e ticaret sitesine sahip olmak istiyorsanız platform ile iletişime geçebilir, aklınızda bulunan soruları sorabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.