Uçakta rahatsızlanan oyuncuya Bakan Kaya müdahale etti

Uçakta rahatsızlanan oyuncuya Bakan Kaya müdahale etti

İstanbul'dan Ankara'ya uçan oyuncu Seren Fosforoğlu bindiği uçakta rahatsızlandı. İlk müdahaleyi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya yaptı.

Türk Hava Yolları’nın (THY) dün Ankara-İstanbul seferini yapan TK 1275 sefer sayılı uçağında oyuncu Seren Fosforoğlu aniden rahatsızlandı.

Aynı zamanda doktor olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya duruma müdahale etti.

Koltuğa yatırılan Fosforoğlu’na müdahale eden Bakan Kaya’nın uçaktaki görüntülerini AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı M.Talha Yıldırım sosyal medya hesabından paylaştı.

BAKANA TEŞEKKÜR ETTİ

Fosforoğlu, Instagram hesabından 10 bin metrede yaşadıklarını anlatarak Bakan Kaya’ya teşekkür etti. Fosforoğlu, “Sevgili dostlar dün seminer dönüşü uçakta rahatsızlandım. Gözümü açtığımda yanımda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr. Fatma Betül Sayan Kaya vardı. Uçakta ilk müdahaleyi yaptı ve devamında da beni arayarak ilgisini eksik etmedi. Sayın bakana çok teşekkür ederim. Ayrıca Türk Hava Yolları çalışanlarına ve o sırada yanımda olan arkadaşlarıma özellikle beni yalnız bırakmayan Esra’ya teşekkür ederim. Tetkiklerim yapılıyor iyiyim merak edilecek bir şey yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.