Twitter'dan büyük 'temizlik'

Twitter'dan büyük 'temizlik'

Twitter'a önbelleği temizle seçeneği... Yeni özellik en çok iPhone kullanıcılarını sevindirecek.

Twitter yeni güncellemesiyle özellikle depolama alanı sıkıntısı yaşayan iPhone kullanıcılarını oldukça memnun edecek.

Sosyal medya uygulamalarının tümünde hem yaptığımız çekimler hem önbelleğe alınan medya içerikleri telefonun hafızasının iyice dolmasına neden oluyor. Bu durum özellikle hafızası yükseltilemeyen cihazlarda büyük bir sorun. Hafızayı boşaltamadığımız sürece yeni görüntü çekemiyor veya uygulama indiremiyoruz. Bahsi geçen bu problemden en fazla muzdarip olanlar ise 16 GB hafızaya sahip iPhone kullanıcıları oluyor.

Twitter, 6.7.31 isimli güncellemesiyle birlikte iPhone kullanıcılarının bu problemine odaklanıyor. Güncellemenin ardından uygulamanın ayarlar bölümünden önbelleğe alınmış içerikleri hızla silmek mümkün. Böylece Twitter’da dolaşırken telefonun hafızasını doldurma problemi de ortadan kaldırılmış oluyor. Yapmanız gereken tek şey genel ayarlar kısmına gitmek ve medya depolama seçeneğinin altından önbelleği temizlemek. Twitter’ın bu güncellemesini indirmek için App Store‘u ziyaret etmeniz yeterli. (Kaynak: Log)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.