Turkcell’den sabit internet kampanyası

Turkcell’den sabit internet kampanyası

Turkcell, kendi mağazalarında sabit internet aboneliği alan müşterilerine, bireysel abonelere ayda 2 GB mobil internet, kurumsal aboneler ise yıllık 50 GB’lık mobil internet haklarını 10 kişiye kadar çalışanları ile paylaşabileceğini açıkladı.

Turkcell, mobil internet kullanıcılarının yanı sıra Turkcell’in sabit internet hizmetlerinden yararlanmak isteyenler de başvurularını Turkcell mağazalarından yapabileceğini açıkladı. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede “1 Nisan’da 4.5G’ye geçişle beraber rekabetin yeniden şekilleneceği bir dünyada yaşamaya başlayacağız. O yüzden biz de hazırlıklarımızı çok iyi yapıyoruz. Şimdiye kadar oyun alanımızı daha çok lideri olduğumuz mobil pazar olarak tanımlıyorduk. Önümüzdeki 3 yıl içerisindeki hedefimiz ise entegre telekomünikasyon pazarının lideri olmak” dedi.

Turkcell’lilere mobil hizmetlerde olduğu gibi sabit internette de en doğru teklifleri sunmaya devam edeceklerini belirten Erkan, sözlerini şöyle tamamladı: “Bunu da güçlü ve yaygın satış ağımızla yapacağız. Mobilde ve sabitte hizmet vermek üzere attığımız adımlar doğrultusunda tüm Türkiye’de internet satışlarını ve kurulumlarını yapmak için Turkcell mağazalarımızı görevlendirdik. Mağazalarımızda çalışanlarımıza fiber internet ve ADSL konusunda eğitimler vererek onları yetkinleştirdik. Yeni hizmetimizle birlikte müşterilerimize özel kampanyalar hazırladık, sabit ve mobili birleştiren paketler oluşturduk. Tüm çalışmalarımızla müşterilerimizin en hızlı, kesintisiz ve servis kalitesi yüksek internet deneyimini Turkcell’le yaşamalarını amaçlıyoruz”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.