Türk Kızılayı şube başkanından göstericilere hakaret

Türk Kızılayı şube başkanından göstericilere hakaret

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Okmeydanı’nda Uğur Kurt’un vurulmasının ardından olayı protesto edenlere hakaretler savurarak, “Ya bu ülkede eşşek gibi sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz!” dedi.

Türk Kızılayı’nın İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Uğur Kurt’un polis tarafından vurulmasını protesto edenleri Twitter’dan küfür ve hakaretler yağdırdı.

Uğur Kurt, Okmeydanı Cemevi’nde cenaze beklediği sırada, Berkin Elvan’ın vurulmasını ve Soma faciasını protesto eden göstericilere polisin ateşli silah ile saldırması sırasında ensesinden vuruldu. Uğur Kurt’un vurulması sonrasında Okmeydanı’nda polisle çatışan göstericiler bu kez bu durumu protesto etmek için yürüyüş yapmak istedi ve polis yürüyüşe yeniden saldırdı.

Çatışmaların sürerken, görevi zor durumdaki insanlara gıda, sağlık vb yardımlarda bulunmak olan Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhamı Yıldırım Twitter üzerinden göstericilere küfür ve hakaretler savurdu.

İşte o ibretlik twitter:

“Biz bu ülkeyi Molotofla, tabancayla, havai fişekle, taş, sopayla değil, NENE hatunlarla, yırtık ayakkabıyla savaşarak kurduk! Size mi vereceğiz”

“Ya bu Ülke de sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz! Sizlere her kim destek oluyor, yüz veriyorsa o da şerefsizdir!”

“Eğer arpanız fazla geldiyse o arpayı önünüzden almayı da biliriz! Arpa taşıyanları da biliriz”

untitled-2-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum