Tüm Bel-Sen: Genel Sekterimiz Epözdemir serbest bırakılsın

Tüm Bel-Sen: Genel Sekterimiz Epözdemir serbest bırakılsın

Tüm Bel-Sen Genel Merkezi, sendikanın Genel Sekteri Ferit Epözdemir'in de aralarında bulunduğu 30 kişinin derhal serbest bırakılmasını istedi.

ANKARA  - Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmeti Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen), Siirt'te aralarında Tüm Bel-Sen Genel Sekteri Ferit Epözdemir'in de bulunduğu 30 kişinin gözaltına alınmasına ilişkin sendika genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Tüm Bel-Sen Genel Mali Sekreteri Mehmet Hanifi Demir, AKP'nin antidemokratik ve hukuk dışı uygulamalarının son örneğinin Siirt'te yaşandığı söyledi.

Gözaltına alınanların serbest bırakılmasını isteyen Demir, iktidarın ülkeyi cezaevine dönüştürdüğünü belirterek, "Ülkemizin Suriye gibi kan ve gözyaşı deryasından, içinde çıkılmaz şiddet sarmalına sürüklenmesine dur demenin tek yolu, sömürü odaklı, tekçi, baskıcı, faşizan, saltanat hayallerinden bir an önce vazgeçilip, emekten yana, çoğulcu, özgürlükçü ve demokratik bir sistemin yaratımı için demokratik siyasetin önü açılmalıdır" dedi.DİHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.