Trump'tan yeni kampanya taktiği: Özür dilemek

Trump'tan yeni kampanya taktiği: Özür dilemek

Kuzey Carolina'da oy oranlarının düştüğünü fark eden ABD'nin Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, kendisi için çok yeni sayılabilecek bir seçim kampanyası taktiği geliştirdi.

Kuzey Carolina'da oy oranlarının geçtiğimiz haftalara nazaran düştüğü gözlemlenen ABD'nin Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, yeni değişen kampanya yöneticisinin de etkisiyle 'daha yumuşak' bir söylem geliştirmeye başladığı görüldü. Bu kez sadece yarısının dolu olduğu göze çarpan Charlotte Konferans Salonu'nda konuşan Trump, söze 'Bazen tartışmaların hararetine kendini fazla kaptırarak ve baskı altında insan daha sonradan pişman olabileceği şeyler söylüyor. Yanlış ifadeler seçebiliyor. Ben bunu yaptım mı? Evet, yaptım. Ve inanın ya da inanmayın, bundan fazlasıyla pişmanım".

'İNSANLARIN ONURLARINI KIRDIM'

Trump, ayrıca, daha önce bazı insanlara karşı kullandığı onur kırıcı ifadelerden ve dolayısıyla yaşadıkları acılardan ötürü de özür diledi. Trump, bunların hangi konular olduğu hakkında ise ayrıntı vermedi.

PROMPTERDAN OKUDU

Daha önce Don Imus'un radyo programında 'Ben söylediklerim yada yaptıklarıdan pişmanlık duymayı sevmem' diyen Trump'ın bu keskin dönüşünde seçim kampanyasının yöneticiliğine yeni atadığı Breitbart grubunun sahibi Stephen Bannon'ın etkisi olduğu düşünülüyor.

Öte yandan Trump'ın daha önceleri sadece resmi politik vaatleri için kullandığı prompterdan okuma tekniğini bu mitingde kullanması da bir ilk olması açısından dikkat çekti. (Sputnik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.