Trump: Medya dünyadaki en haysiyetsiz şey

Trump: Medya dünyadaki en haysiyetsiz şey

ABD başkanlık görevine resmen başlayan Donald Trump soluğu CIA merkezinde aldı.

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’ın ilk durağı ülkenin istihbarat merkezi CIA oldu. Trump, medya ile savaş halinde olduğunu ve CIA ile arasını bozmaya çalıştığını söyledi.

MEDYA İLE SAVAŞIM VAR

Kasım ayında düzenlenen ABD başkanlık seçimleri öncesinde ve sonrasında medyanın CIA ile kendisi arasında sorunlar varmış gibi yansıttığını söyleyen Trump, ilk durağı olan CIA ziyaretinin bu algıyı yalanladığını ifade etti. Trump: “İlk durağımın burası olmasının sebebi biliyorsunuz medya ile devam eden bir savaşım var. Onlar yeryüzündeki en haysiyetsiz şeyler. İstihbarat toplumu ile aramda bir kin olduğunu söylüyorlar. Benim burada olmamın sebebi bu iddiaların tam tersidir.” dedi.

BENDEN FAZLA SİZİ DESTEKLEYEN YOK

Virginia’da bulunan CIA merkezinde çalışanlarla yaptığı görüşmede Trump, kendilerine desteğini belirtti: CIA çalışanları ile bir araya gelen Trump, “Ben yüzde 1000 sizinleyim. İstihbarat toplumu ve CIA’ye yönelik Donald Trump’tan daha güçlü hisleri olan kimse yok. Arkanızdayım. Daha çok arkanızda olacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.