Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

BURDUR'da meydana gelen trafik kazasında 27 yaşındaki Kadir Veysel Buluttekin öldü, 2 kişi de yaralandı.

BURDUR - Burdur'da bugün 11.15'de meydana gelen kazada, Tefenni istikametine gitmekte olan Kadir Veysel Buluttekin'in kullandığı 32 LY 840 plakalı özel otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sol şeride geçerek karşı yönden gelen Süleyman Çibik yönetimindeki 20 U 8059 plakalı, plastik boru yüklü kamyonetle Kuruçay mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada 32 LY 840 plakalı aracın arkasında 15 SE 755 plakalı otomobili ile seyretmekte olan Raziye Ateş, kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyonu kırınca şarampole yuvarlandı.

Kazada Kadir Veysel Buluttekin ağır yaralandı. Aynı araçta bulunan Kübra Tufan ve diğer aracın sürücüsü Raziye Ateş ise hafif yaralı olarak Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buluttekin kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Süleyman Çibik kazadan yara almadan kurtulurken diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmuyor.

Kaza nedeniyle bir saat trafiğe kapanan Burdur-Tefenni karayolu, kazaya karşına araçların kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı.

Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.