Trafik kazaları: 5 yaralı

Trafik kazaları: 5 yaralı

Mersin’in Mut ilçesinde 1 saat içerisinde, meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında biri emniyet amiri olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

MERSİN - Edinilen bilgiye göre, Musa Erdoğdu (47) yönetimindeki motosiklet, Çaltılı Mahallesi mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Kazada motosiklet sürücüsü Musa Erdoğdu yaralandı.

Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen kazada Mut Emniyet Amiri Mesut Baysaloğlu, motosiklet ile seyir halinde iken, önüne bir anda çıkan otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Baysaloğlu yaralandı.

Atatürk Bulvarı'ndaki ikinci kazada ise Hüseyin Doğan yönetimindeki 33 U 3050 plakalı motosiklet ile Yerel gazete muhabiri Abdurrahman Aydın'ın kullandığı 33 UY 265 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada her iki sürücü de yaralandı.

Karşıyaka Mahallesi'nde de Mustafa Uyar yönetimindeki otomobilin kavşakta başka bir otomobille çarpışması sonucu sürücü Musa Uyar yaralandı.

Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altın alındı.

Trafik kazaları: 5 yaralı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.