Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı mücadelede çıkan olaylar nedeniyle maç tatil edildi.

Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 30. hafta maçında karşı karşıya gelen Trabzonspor - Fenerbahçe maçında olaylar çıktı, taraftarlar ekstra yardımcı hakeme saldırdı. Maçın hakemi Bülent Yıldırım müsabakayı durdurarak yardımcılarıyla birlikte içeriye gittiler.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çaldığı maçta Fenerbahçe, 23. dakikada Alper Potuk, 27. dakikada Volkan Şen, 57. dakikada Luis Nani ve 62. dakikada da Robin van Persie'nin golleriyle 4 - 0 öndeyken olaylar çıktı.

Karşılaşmanın 89. dakikasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nın deniz tarafındaki kale arkasındaki ağı yırtan ve ağların bağlı olduğu direği deviren bordo mavili taraftarlar sahaya indi. Bir taraftar ekstra yardımcı hakeme saldırdı, yere yıktı ve tekmeledi. Bir kaç taraftar daha sahaya atladı ve o taraftarın elinden hakemi kurtardı.

Ardından hakem Bülent Yıldırım, yardımcıları ve Fenerbahçeli oyuncular soyunma odasına gitti.

Maç, çıkan olaylar nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.