Tolga Tanış Hürriyet'ten ayrıldı

Tolga Tanış Hürriyet'ten ayrıldı

Hürriyet gazetesinin 7 yıl boyunca Washington Temsilciliği'ni yürüten ve iki ay önce görevini Cansu Çamlıbel'e devreden Tolga Tanış, gazete ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin’in görevini bugün Fikret Bila’ya devretmesinin ardından, gazeteden bir de ayrılık haberi geldi. Yaklaşık 7 yıl  Hürriyet’in Washington Temsilciliği’ni yürüten ve iki ay önce görevini Cansu Çamlıbel’e devreden Tolga Tanış, gazeteyle yollarının ayrıldığını duyurdu.

Ayrılık kararını çalışma arkadaşlarına mesajla bildiren Tanış, şunları söyledi:

“Hürriyet’ten ayrılıyorum. Sizlerle çalışmak benim için bir onurdu. Profesyonelliğiniz dışında esirgemediğiniz dostluğunuz için de sizlere çok teşekkür ederim. Bir gün tekrar yollarımızın kesişmesi dileğiyle…”

Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın Genelkurmay Başkanlığı’nda eleştirilere karşı verilen yedi cevabı içeren “Karargâh rahatsız” başlıklı kulis haberi üzerine hükümet cephesinden ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan sert açıklamalar gelmişti. Haberin ardından savcılık cunta soruşturması başlatırken, Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin de görevden alınmıştı. (Duvar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.