Tiyatrocuları buluşturan albüm

Tiyatrocuları buluşturan albüm

Genç rock’çı Serap Yağız’ın ‘Tiyatro Şarkıları’ adını taşıyan üçüncü albümü, tiyatro dünyasını buluşturdu.

YÜKSEKOVA HABER 

Genç Şarkıcı Serap Yağız'ın yeni albümü Tiyatro Şarkıları Albümü müzik marketlerdeki yerini aldı. Ünlü tiyatrocuların da düetleriyle renk kattığı albümün tanıtım konseri Beşiktaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Yağız’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı albümde; ‘Lüküs Hayat Opereti’, ‘Keşanlı Ali Destanı’, ‘Azizname’, ‘Zilli Zarife’ gibi oyunlarda yer alan 10 şarkı bulunuyor.

Yağız, albümündeki parçaları; Erkan Can, Cem Davran, Derya Alabora, Serkan Keskin, Çağlar Çorumlu, Sema Moritz, Sacit Akel ve Tülay Günal ile birlikte seslendirdi. Birbirinden ünlü tiyatrocular, sahnenin perdeleri yerine ses tellerini açarak Yağız’a vokal yaptı.

Albümün müzik otoritelerince beğenilmesinin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Serap Yağız, iki yılı aşkın süredir üzerinde çalıştıkları bu yapıtla bir dönem çok popüler olan Tiyatro Eserlerini yeniden günyüzüne çıkarmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Yağız, albüm tanıtımı için 1 Haziran pazar günü Beşiktaş Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek Galaya bütün tiyatro ve müzik severlerin davetli olduğunu sözlerine ekledi. 

1-273.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.