TIR iki kamyonete arkadan çarptı: 2’si ağır 3 yaralı

TIR iki kamyonete arkadan çarptı: 2’si ağır 3 yaralı

Otoyolu Edirne istikameti Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu Edirne istikameti FSM Köprü çıkışında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 04.30 sıralarında 34 GG 8221 plakalı TIR sürücüsü Selim Köseoğlu henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarında duraklama yapan 34 SPZ 86 ve 34 DZ 7456 plakalı kamyonetlere arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 34 DZ 7456 plakalı kamyonet ters döndü. Kamyonet içerisinde bulunan sürücü Oktay Demir sıkışırken ve kazanın yaşandığı sırada aracının dışında olduğu öğrenilen diğer sürücü Abdulkadir Karataş kamyonetin altına fırladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ters dönen kamyonet içerisinde sıkışan Oktay Demir isimli sürücüyü kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Uzun uğraşlar sonucunda itfaiye ekipleri Oktay Demir’i sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralı sürücüye ilk müdahale itfaiye ekipleri tarafından yapıldı.

Kaza sırasında aracının dışında olan ve TIR’ın çarpması sonucunda kamyonetin altına fırlayan Abdulkadir Karataş isimli yaralı sürücü ise sıkıştığı yerde sağlık ekipleri ve polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda çıkarıldı. Sıkıştıkları yerden kurtarılan sürücüler sağlık ekipleri tarafından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı Oktay Demir’le aynı kamyonet içerisinde olduğu öğrenilen Ceyhun Okur ise kazayı hafif yaralarla atlattı. TIR sürücüsü Selim Köseoğlu ise kazadan yara almadan kurtuldu. 

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.