Tezcan: Herkes 40 kere düşünüp konuşsun!

Tezcan: Herkes 40 kere düşünüp konuşsun!

CHP Parti Sözcüsü Tezcan, cumhurbaşkanı adaylığı için isimlerin kamuoyu önünde tartışılmaması gerektiğini söyledi. Tezcan "40 kere düşünmek lazım" ifadelerini kullandı.

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, aday tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP’li Muharrem İnce Abdullah Gül eleştirilerinin ardından “Her şeyden önce kendi profiline uygun bir isim çıkarması lazım. Yüzde 26’yı elinde tutacak, üzerine koyabilecek bir isim… Bence bu isim Yalovalı, 54 yaşında ve fizik öğretmeni olmalı…” ifadelerini kullanmıştı.

Tezcan “İttifak görüşmeleri sürerken isimlerin üzerinde tartışılması doğru değil. Geniş katılımlı bir ittifakın peşindeyiz. Herhangi bir isim üzerinde rezervimiz yok” ifadelerini kullandı.

Tezcan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

40 KERE DÜŞÜNMEK GEREK: CHP sonuç almaya yönelik hassasiyeti sürdürecektir. Biz hiçbir biçimde ittifak görüşmeleri sürerken isimlerin kamuoyu önünde tartışılmasını doğru bulmuyoruz. Herkesin 40 kere düşünüp bir kere konuşması gerektiğini düşünüyoruz.”

TUZAKLARA DÜŞMEYECEĞİZ: Bu süreçte görüşmeler devam ederken görüşmeleri tahrip edecek şekilde özellikle seçmenin belirli bir kesiminin gönlünü kırabilecek açıklamaları yetkili ağızlardan yapmamızı bekleyip ona dönük bir tahrik ve teşvik olduğunu görüyoruz. Bu tuzaklara düşmeyeceğiz. Sözü edilen haberlerin de siyasetle bir ilgisi yoktur.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.