TEM’de araç yoğunluğu azaldı

TEM’de araç yoğunluğu azaldı

Ramazan Bayramı tatili için memleketlerine giden sürücülerin dönüş yolunda TEM’de oluşturduğu araç yoğunluğu sabah saatlerinde azaldı.

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından bu süreyi İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, memleketlerinde geçirdikleri tatilin ardından İstanbul’a geri dönüyor.

TEM Otoyolu Kocaeli geçişi İstanbul yönünde son 2 gündür İstanbul’a dönmeye çalışan vatandaşların oluşturduğu araç kuyruklarından dolayı trafik yer yer durma noktasına geldi. TEM Otoyolu’nun özellikle İzmit Otogar gişeler ve Bekirdere rampası mevkileri ile Gültepe ve Korutepe Tünelleri girişinde sıkışan trafik yoğunluğu, bugün sabah saatlerinde azaldı.

Neredeyse boş denilebilecek olan TEM Otoyolu’ndan sabah saatlerinde geçen sürücüler trafiğe pek takılmadan İstanbul’a ulaşabiliyor. Trafik yoğunluğunun akşam saatlerinde artarak gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.