Tek gönderide çoklu fotoğraf paylaşımı Instagram'da

Tek gönderide çoklu fotoğraf paylaşımı Instagram'da

Instagram yeni özelliğinin testlerine başladı. Yenilik birden fazla fotoğraf yüklemek isteyenlere.

Facebook çatısı altındaki 600 milyonluk kullanıcı tabanına sahip fotoğraf paylaşım platformu Instagram, hikayeler ve canlı yayın özelliklerinin ardından oldukça kullanışlı bir özelliği daha sunmaya hazırlanıyor.

Bazen Instagram üzerinden, aynı anda paylaşmak istediğimiz birden fazla fotoğraf olabiliyor. Bu durumda akışta, aynı anda bir kullanıcının art arda yapılan paylaşımlarıyla karşılaşabiliyoruz. Bunu ortadan kaldırmak isteyen Instagram, yeni özelliğiyle kullanıcıların bir gönderide birden fazla fotoğrafı paylaşmasına izin verecek.

Şu an için sadece reklam verenlere sunulmuş olan bu özelliğin tüm kullanıcılar için sunulacağı ise, Android için Instagram uygulamasının beta sürümünde ortaya çıkmış durumda. Bu çoklu fotoğraf paylaşımı ya da galeri diyebileceğimiz özellikteki paylaşımlar, yatay kaydırma hareketiyle görüntülenebilecek.(Kaynak: Shiftdelete)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.