Tartıştığı babasının arabasını yaktı

Tartıştığı babasının arabasını yaktı

İzmir'in Konak ilçesinde, babası ile tartıştıktan sonra sinirlerine hakim olamayan Yiğithan Ç., babasının yaklaşık 50 bin lira değerindeki arabasını benzin dökerek yaktı.

Olay, sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Atilla Mahallesi 513 Sokak numara 57 önünde meydana geldi. Psikolojik sorunları oluğu ileri sürülen Yiğithan Ç.(27) ile babası Ömer Ç., dün akşam saatlerinde tartıştıktan sonra Yiğithan Ç. evden ayrıldı.

Sabaha doğru eve dönen Yiğithan Ç., iddiaya göre evin önünde park halinde duran babasına ait yaklaşık 50 bin lira değerindeki 35 FJ 679 plakalı aracın üzerine benzin döküp yaktı. Alevler arasında kalan aracı gören çevredekiler durumu itfaiye ve polis bildirdi.

İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürürken, araç kullanılamaz hale geldi. Ömer Ç. yanan otomobilini çaresiz bir şekilde izledikten sonra olay yerinde duran oğlu ile yine tartıştı. Tartışmanın ardından Yiğithan Ç. kendine ait araçla olay yerinden kaçtı. Polis, aracı yakıp kaçan Yiğithan Ç.'yi bulmak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.