Taksim Araç Trafiğine Kapatıldı

Taksim Araç Trafiğine Kapatıldı

Gezi Olaylarının yıl dönümü nedeniyle Taksim çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alan polis, meydana araç çıkışlarını kapattı.

Metro seferleri ise Osmanbey'e kadar yapılıyor. Taksim'in trafiğe kapatılmasına tepki gösteren bir kadın ise polislere, "Koyun olmayın" diye bağırdı.

Gezi Parkı Olaylarının yıl dönümü nedeniyle polis Taksim ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Önlemler çerçevesinde Taksim'e çıkan yollar, polis çekicileriyle kapatıldı. Otomobilleri ile Taksim istikametine gitmek isteyen vatandaşlar alternatif güzergahlara yönlendirildi. Bazı vatandaşların da duruma tepki gösterdiği görüldü.

Güvenlik önlemleri çerçevesinde metro seferlerinde de düzenlemeye gidildi. Polis metro istasyonu girişini de kapatırken, Hacıosman-Taksim metro seferleri Osmanbey'e kadar yapılabiliyor.

Taksim'de trafiğin kapatılmasına tepki gösteren bir kişi ise polisle tartıştı. Yaşlı kadın görevini yaptığını söyleyen polise, "Evladım koyun olmayın" diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.