Suudi kralı prens tutuklattı

Suudi kralı prens tutuklattı

Yüzü kan içindeki bir kişiye silah doğrulturken görüntülenen bir prens, bizzat Suudi Kralı Salman'ın emriyle tutuklandı...

Suudi Arabistan’da Prens Saudi bin Saud bin Abdulazizi, kan içindeki bir kişiye silah doğrulttuğu videoların sosyal medyada yayılmasının ardından tutuklandı. Tutuklama emrini bizzat Kral Salman’ın verdiği belirtildi. Prensle birlikte, videoyu Youtube’a video yükleyen bir dizi kişi de gözaltına alındı.

Söz konusu videoda, Suudi Arabistan’ın kurucusu Abdülaziz el Suudi’un soyundan gelen prens başından kan akan bir adama silah doğrultuyor. Sosyal medyada yayınlanan bir başka videodaysa prens bir masanın üzerinde 18 şişe viski ve bir tomar parayla, bir diğerinde de bir sandalyede oturan adamı yumruklarken görülüyor.

Tutuklama kararı, görüntülerin Youtube’da 760 binden fazla kez izlenmesinin ve Arap kullanıcıların ‘Prens halkı çiğniyor’ etiketi altında tepki göstermesinin ardından geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.