Sur'da 3'ü yaralı 7 kişiden haber yok

Sur'da 3'ü yaralı 7 kişiden haber yok

Sur'da bir oda da mahsur kalan 3'ü yaralı 7 yurttaştan haber alınamadığı belirtildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sabah saatlerinde bir oda da mahsur kalan 3'ü yaralı 7 yurttaştan saatlerdir haber alınamıyor. DİHA'nın haberine göre, odada mahsur kalan 7 yurttaştan Dilber Bozkurt, "Eğer bugünde kepçeler çalışırsa enkazın altında kalacağız. Belki sadece 5 dakikamız kaldı" demesinin üzerine yurttaşların çıkarılması için HDP'li milletvekilleri tarafından girişimlerde bulunulmaya başlandı. Ancak en son saat 09.40'da HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan'a ulaşan Bozkurt, odada mahsur kalanların isimlerini verdikten sonra "Bir şey olduğunda bilginiz olsun bilin ki infaz edilmişler" ifadesini kullandı. 

2 saattir kendilerinden haber alınamıyor 

Bozkurt ile yapılan bu görüşmenin ardından kendilerinin oradan çıkartılması için girişimlerde bulunulacağı kendisine söylendi. Ancak bu görüşmenin yapılmasından sonra Bozkurt ile iletişim koptu. HDP'liler yaklaşık 2 saattir Bozkurt ve diğer yurttaşlarla herhangi bir iletişim sağlanamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.