Süper Lig maçları ücretsiz izlenecek

Süper Lig maçları ücretsiz izlenecek

Katarlıların satın aldığı Digitürk, pazartesi gününe kadar Süper Lig maçları dahil tüm içerikleri üyelerine ücretsiz olarak sunacağını açıkladı.

Katarlı beIN Media Group tarafından satın alınan ve Ağustos 2016’dan bu yana yeni sahiplerince yönetilen Digiturk platformunun spor kanalı Lig TV’nin ismi dün gece itibari ile tarih oldu.

Lig TV, Lig TV 2, Lig TV 3 ve Lig TV 4 kanallarının ismi beIN Sports, beIN Sports 2, beIN Sports 3 ve beIN Sports 4 olarak değişti.

Süper Lig’in yanı sıra Premier Lig, La Liga, Ligue 1 ve Serie A’nın da yayın haklarına sahip olan kanallar, Lig TV ismiyle son yayınlarını dün gerçekleştirdi.

BU AKŞAMDAN İTİBAREN

Digitürk’ten yapılan açıklamaya göre; bugünden itibaren Süper Lig maçları da dahil tüm içerikler, pazartesi gecesine kadar üyelere beIN Sports’tan şifresiz olarak yayınlanacak.

Digitürk’ten yapılan açıklama şöyle: “Digiturk yenilikleri geniş bir izleyici kitlesi ile paylaşmak amacıyla 13 Ocak Cuma gecesinden başlayarak 16 Ocak Pazartesi günü sonuna kadar film, dizi, tüm Süper Lig ve Spor Extra paket içeriklerini tüm üyeleri için ücretsiz olarak sunacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.