Sümbül Anadolu lisesi öğrencilerini sergisi ilgi gördü

Sümbül Anadolu lisesi öğrencilerini sergisi ilgi gördü

Hakkari Sümbül Anadolu Lisesi öğrencileri, yıl sonu etkinlikleri kapsamında yaptıkları resim ve çektikleri fotoğrafları sergiledi.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Hakkari’deki Sümbül Anadolu Lisesi öğrencileri, yıl sonu etkinlikleri kapsamında bir sergi düzenledi. , kendi emek ürünleri olan resimlerini sergilemeye başladı. Hakkari Belediye Çay Bahçesi önündeki sergi açılışına, okul idarecileri, çok sayıda öğrenci ve yurttaşlar katıldı.

Öğrencilerin yaptığı resimler, doğa, kadın, yoksulluk gibi unsurlar dikkat çekerken, öğrencilerin çektikleri fotoğraflarda ise Hakkari doğası ön plana çıkıyor.

Okul müdür İsmail Ata 70 yıldır Hakkari insanını yetiştiren okulda imkan tanındığında öğrencilerin hünerlerini nasıl sergileyebildiklerini gördüklerini söyledi.

Okula atanan ilk Görsel Sanatlar Dersi öğretmeni İlkay İlknur Önver ise öğrencilerinin yıl boyunca ortaya koyduğu performans ve hünerlerinin bu sergi ile açığa çıktığını belirterek, sergiye gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getirdi.

Sergi 9 Haziran gününe kadar açık kalacak.

2-194.jpg

1-316.jpg

3-125.jpg

4-055.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.