Sultangazi’de 7 araç kundakladı

Sultangazi’de 7 araç kundakladı

Sultangazi’de bir sokak üzerinde park halinde olan 7 otomobil kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı. Otomobillerde maddi hasar meydana geldi.

Sultangazi, 50. Yıl Mahallesi 2217. Sokak üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 03.15 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler sokak üzerinde park halinde bulunan otomobillere molotof kokteyli attı.

Molotof kokteyli atılan araçlar yanmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri yanan otomobilleri söndürerek soğutma çalışması yaptı. Meydana gelen olayda 7 tomobilde maddi hasar meydana geldi.

Otomobillerin kundaklanmasının ardından alev alev yanması ise vatandaşların cep telefonları tarafından görüntülendi. Alevlerin otomobilleri sardığı cep telefonu kameralarına yansırken, sokak sakinlerinin yanan otomobilleri söndürmeye çalıştığı görüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.