Sözeri: 'Hakkımı helal etmiyorum'

Sözeri: 'Hakkımı helal etmiyorum'

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Gaziantep Gaziantep Büyükşehir Belediyespor beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, maçta haksız yere kulübeden atıldığını savunarak, hakkını helal etmediğini söyledi.

Giresunspor, PTT 1. Lig'in 16. haftasında evinde konuk ettiği, Gaziantep Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, inanılmaz bir tempo ile oynadıklarını belirterek, "Rakibimize çok iyi reaksiyon verdik ve rakibimiz de bu ligin en az gol yiyen 2 takımından birisi. Bizi zor bir maçın beklediğini biliyorduk. Hakikatten iyi bir takım ile oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İzleyenler gol görmese de çok güzel bir mücadele oldu" dedi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Maçın bitimine az bir süre kala kulübeden atılan Erkan Sözeri, haksız yere atıldığını savunarak, "Benim oyuncularım sakatlanıyor ve durduk yere sakatlanmıyorlar. Aşrı tempodan, hedefe giden yolda aşrı istek ve arzudan sakatlanıyorlar. Bizim yönetim kurulu başkanımız ve mülki amirlerimiz bu takıma maddi konularda birçok fedakarlık yapıyor. Takımımız da buna karşılık vermek için sahada her şeyini yapıyor. Geldiğimiz konum da ortada. Hakemleri konuşmayalım diyoruz ama ne yazık ki Kutluhan hoca bugün formsuz günündeydi. Art niyetli demek istemiyorum, saygı duyduğum birisi. Standartını yakalayamadı. Beni oyundan atarken Kutluhan hocaya; 'Ben küfür etmedim. Hakaret etmedim, atılıyorum. Sana da saygı duyan bir insanım' dedim. Küfür, hakaret olmadan sahadan atılıyorsam saha ekibine hakkımı helal etmiyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.