Soylu ve Bak, Yüksekova'da temaslarda bulundu

Soylu ve Bak, Yüksekova'da temaslarda bulundu

Yüksekova'ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Merkezinin açılışından sonra ilçede temaslarda bulundu.

Bugün öğle saatlerinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesine özel uçakla gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Merkezinin açılışını gerçekleştirdikten sonra ilçede çeşitli temaslarda bulundu.

İlk olarak Yüksekova Şehir Stadyumunda inceleme yapan Bakanlar, Yüksekova Belediyespor'un kadın ve erkek futbol takımlarına başarılar dileyerek, her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Ardından AK Parti Yüksekova İlçe binasına geçen Bakanlar, partililerle bir araya geldi.

Burada konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yüksekova'da çocukların rahat edebileceği tesisler olması gerektiğini söyledi.

Yüksekova'da fakültelerin olması ve esnafın para kazanması gerektiğini ifade eden Soylu, "Türkiye’nin istikametinden ayrılmaması gereken bir zamandayız. Yüksekova’da hakikaten demokrasinin ve milli iradenin gereğinin yerine getirmek konusundaki hedefimize ulaşalım. Ben sizin cesaretinizi biliyorum. Huzurun sukutun olduğunu görüyoruz. Birbirimizle birlik ve beraberlik içinde olmalıyız." dedi.

Açıklamaların ardından çarşı merkezini ziyaret eden Bakanlar, vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Bakanlar, ziyaretten sonra ilçeden ayrıldı.

1-20170928223825.jpg

2-874.jpg

3-572.jpg

İlgili Haberler
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.