Soylu: CHP'liler kendinize gelin, partinize oy verin

Soylu: CHP'liler kendinize gelin, partinize oy verin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "CHP'liler kendinize gelin, partinize oy verin. Kim size partinize oy verdiniz diye karşı çıktı? Gidin partinize istediğiniz gibi her yerde oy verin" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , seçim çalışmaları kapsamında Silivri Uğur Mumcu Meydanı’nda düzenlenen mitingde, Türkiye’de her seçimin çok önemli olduğunu, 24 Haziran seçimlerinin ise çok kritik olduğunu anlattı.

Sputnik’te yer alan haberde Soylu, “Kandil’i çok merak etmeyin. Kandil’e sizden daha çok heyecanlananlar var. Onlar bizim kahraman Mehmetçiğimiz, jandarmamız, özel harekat polisimiz Kandil’e ayaklarıyla gidip ay yıldızlı bayrağı oraya dikmek için heyecanlanıyorlar. Hiç merak etmeyin Kandil’lerini söndüreceğiz. Kandil’in eceli gelmiştir o melanet yuvasını darmadağın edip ondan sonra abileri gelsin de kurtarsınlar bakalım.” diye konuştu.

‘HDP’YE TAŞIDIĞINIZ OYLARIN HESABI SORULACAKTIR’

Operasyonlar ve hizmetler sonrası Doğu ve Güneydoğu’ya huzur ve güven geldiğini söyleyen Soylu, CHP ‘ye tepki gösterdi:

” CHP’liler sosyal medyada ‘HDP barajı aşamayacak, her aileden bir kişi HDP’ye oy versin’ diye paylaşımlar yapıyor, yazıklar olsun. Burada İstanbul’da böyle 1-1,5’lik bir kuru kesim var. Parası yerinde, ayak ayak üzerine uzatmış ‘acaba hangi fitneyi oluştursam’ diye bakıyor. Şimdi HDP’ye oy verecek. Peki oradaki annenin, babanın, esnafın, iş adamının, öğrencinin çektiğini sen biliyor musun? PKK’nın hangi baskıları orada yaptığını biliyor musun? Orada evlatlarımızın yaptığı terörle mücadeleyi biliyor musun? Bunu ortaya koymak çok kirli ve tehlikeli bir oyundur. CHP’liler kendinize gelin, partinize oy verin. Kim size partinize oy verdiniz diye karşı çıktı. Gidin partinize istediğiniz gibi her yerde oy verin. Ama şunu bilesiniz ki, HDP’ye taşıdığınız oylar bu dünyada da öteki dünyada da bu masum millet tarafından size hesabı sorulacaktır”.

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.