'Soyadımız Sönmez değil Sömer'

'Soyadımız Sönmez değil Sömer'

Ankara saldırısını gerçekleştiren TAK üyesi Abdulbaki Sönmez'in ailesi, soyadlarının Sönmez değil Sömer olduğunu açıkladı.

Ankara saldırısını gerçekleştirilen TAK üyesi için memleketi Van'da taziye kuruldu.

Taziyeleri kabul eden aile, bir düzeltmede bulundu. TAK tarafından kimlik bilgileri açıklanan ve aile tarafından da fotoğraflarıyla birlikte doğrulanan Abdulbaki Sönmez'in (Zinar Raperîn) soyadının Sömer olduğu belirtildi. Sömer Ailesi, soyisim hatasının dışında tüm bilgilerin çocuklarına ait olduğunu kaydetti.

TAK üyesi Abdulbaki Sömer'in babası Musa Sömer'in ailesi, dün gece evlerine yapılan baskında gözaltına alınan Sömer'den haber alamadıklarını söyledi. Babasının nerede olduğunu bilmediklerini söyleyen Nuri Sömer, durumundan endişe ettiklerini belirtti.

Dün gece 2 kez evlerine baskın yapıldığını belirten Sömer, "Polisler akşam 20.00'da babamı gözaltına aldıktan sonra tekrar eve baskın yaparak, her yeri didik didik aradı" dedi. Babasının kalp hastası olduğunu dile getiren Sömer, "Kalp rahatsızlığı ve damar tıkanıklığı var. Daha önce de ameliyat oldu. Polis eve gelerek gözaltına aldı. Ve kendisinden herhangi bir haber alamadık. Bize herhangi bir bilgi verilmedi" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.