Sıvı tabanlı saatler geliyor!

Sıvı tabanlı saatler geliyor!

Klasik saat üreticileri, akıllı saatlerle başa çıkmak için sürpriz bir hamlenin peşinde. Ünlü İsviçre saat markalarından HYT'nin kardeş markası Preciflex, bu yönde ilginç bir çalışma içinde. Marka, sıvı bazlı saatini geliştiriyor.

Saat dendiğinde akla gelen büyük İsviçre markaları, son dönemde yükselişe geçen akıllı saatlerden pek hoşlanmıyorlar. Ancak görünüşe göre "geleceğe" karşı koyamayacaklarının da farkındalar ve bu yönde çalışmalar içine girmiş durumdalar. Ünlü İsviçre saat markalarından HYT'nin kardeş markası Preciflex, bu yönde ilginç bir çalışma içinde. Marka, sıvı bazlı saatini geliştiriyor.

Preciflex, hem otomotiv hem medikal alanda çalışmaları bulunan bir şirket. Bu bağlamda şirketin mikroakışkan teknolojileri üzerinde uyguladığı bir saat görmek pek şaşırtıcı olmasa da, çalışmanın İsviçre saatlerini akıllı saatlerden farklı bir noktaya taşıyacak olması anlamında büyük önemi bulunuyor.

HYT, saatin 3 yıl içinde satışta olmasını bekledikleri dışında şimdilik çok fazla şey söylemiyor. Ancak bizce 3 yıl biraz geç olabilir.

KAYNAK: CHİP

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.