Sîtav yayınevinden kampanya

Sîtav yayınevinden kampanya

5 yıldır Van'da yayın yapan Sîtav Yayınevi baş gösteren ekonomik sıkıntılar nedeniyle büyük bir kampanya başlattı.

Türkiye’de son zamanlarda yaşanan ekonomik sorunlardan en çok etkilenen yayınevleri oluyor. OHAL’den sonra da yayınevleri ekonomik krizden dolayı kapanma noktasına geldi. Bu yayınevlerinden bir tanesi de SÎTAV Yayınevi. Sitav Yayınevi beş yıldır Van’da ağırlıklı Kürtçe yayın yapmaktadır. Özellikle çocuk ve eğitim kitaplarına yer veren Sîtav Yayınevi şimdi kapanma ile yüz yüze. Yayınevi, yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak için kampanya başlattığını duyurdu.

Yayınevi'nden yapılan açıklamada, "Sîtav Yayınevinin kapanmaması için ve Kürt dili ve edebiyatına daha nice eserler vermek için siz duyarlı insanların desteğini beklemektedir. Bu nedenle yayınevi ile dayanışma amacıya indirimli bir kampanya başlattık. Kitaplarımızı setler haline getirdik. Siz değerli okuyucularımızdan katkı amaçlı hazırladığımız setler aşağıdadır.

Kitap Setlerimiz şu şekildedir.

  • 50 TL lik Kitap Seti (18 Adet Kitap)
  • 100 TL lik Kitap Seti /27 Adet Kitap)
  • 100 TL lik Kitap Seti (20 Adet Kitap-Sadece Eğitim ve Çocuk kitapları)
  • 150 TL lik Kitap Seti (36 Adet Kitap)
  • 200 TL lik Kitap Seti (40 Adet Kitap)
  • 300 TL lik Kitap Seti (60 Adet Kitap)

Değerli dostlar, eğer yaptığımız bu setlerden bir tane alırsanız inanın bize büyük bir destekte bulunur ve yayınevimizin ayakta kalmasına vesile olursunuz. Siparişlerinizi ister Kürtçe-Türkçe karışık, ister sadece Kürtçe ister sadece Türkçe kitaplar şeklinde verebilirsiniz." denildi. 

Yayınevi'nin Sahibi ve Editörü Qahir Bateyi, Yüksekova Haber'e yaptığı açıklamada, "Okurların yapacağı en küçük bir katkı bize ve Kürt Dili ve Edebiyatına büyük bir katkı olacaktır" dedi.

e-mail: [email protected]

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.