Şırnak'ta bir belediye AK Parti'nin oldu

Şırnak'ta bir belediye AK Parti'nin oldu

Şırnak'ın Uzungeçit Beldesi bağımsız Belediye Başkanı Hacı Yıldırım, AK Parti'ye katıldı. Yıldırım katılım töreninde konuşmasını Kürtçe yaptı.

Şırnak’ın Uludere İlçesi’ne bağlı Uzungeçit Beldesi bağımsız Belediye Başkanı Hacı Yıldırım, düzenlenen törenle AK Parti’ye katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen törene, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aşan, Uzungeçit Belde Belediye Başkanı Hacı Yıldırım, AK Parti Şenoba Belde Belediye Başkanı Sabri Babat, AK Parti Hilal Belde Belediye Başkanı Cafer Benek ve partililer katıldı. Törende konuşan İl Başkanı Aşan, Uzungeçit Belde Belediye Başkanı Hacı Yıldırım’ın ‘baskılara rağmen bağımsızlığını koruduğunu’ anlatırken şöyle dedi: “Bugün; 1 Mart. Şırnak tarihinde önemli bir gün olarak tarihe geçecektir. Uludere ilçemizin Uzungeçit beldemizin Belde Belediye Başkanı Hacı Yıldırım, bağımsız olarak belediye başkanı olarak seçilmişti. Bugüne kadar zor şartlara, baskılara rağmen bağımsızlığını koruyabilmiştir. Ancak, Türkiye’nin bu hassas sürecinde, önümüzde 16 Nisan’daki Referandum süreci aşamasında, bu belediye başkanı kardeşimiz hassasiyetini göstererek, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü adına AK Parti’nin şimdiye kadar Türkiye’de yaptığı hizmetleri ve kendilerine verdikleri güvence adına, bu günden itibaren, AK Parti temiz mutfağında siyaset yapmaya karar vermiştir. Ülkemize, Şırnakımız’a hayırlı, uğurlu olsun.”

(Duvar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.