Şırnak Gençlik Ve Kültür Evi’nin Resim Sergisi Açıldı

Şırnak Gençlik Ve Kültür Evi’nin Resim Sergisi Açıldı

Şırnak Gençlik ve Kültür Evi atölyesi ressamları tarafından hazırlanan resim sergisi açıldı.

Şırnak Gençlik ve Kültür Evi bahçesinde açılan resim sergisinde öğretmen, öğrenci, doktor ve memurların resimleri sergilendi. Kalkınma Bakanlığı'nın desteklediği Sosyal Destekleme Projesi (SODES) tarafından “Gülen Yüzler Solmasın” projesiyle yürütülen programda verilen kurslar sonucu katılımcılar yapmış oldukları resimleri sergiledi. Sergi açılışında bir konuşma yapan Şırnak Gençlik ve Kültür Evi Sorumlusu Nazlı Altürk, kültür evi olarak 'Gülen yüzler solmasın' projesi kapsamında bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Gençlik Kültür Evi Sorumlusu Nazlı Altürk, “Gençlik Kültür evi olarak bizim 'Gülen yüzler solmasın' projesi kapsamında çeşitli kurslar verdik. Bilgisayar, İngilizce, resim, fotoğrafçılık gibi kurslar verdik. Resim öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları bu gün sergiledik” dedi.

Kursiyer öğretmen Ali Doğan “Ben bu sergiye hobi olarak katıldım. Kendim öğretmenim. Hobi çalışmalarımın bir kısmını bir iki aylık çalışma sürecinde öğretmenlerimizle beraber yaptık. Çok zevkli ve güzel bir çalışmaydı. 5-6 aydır bu çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaların ardından böyle güzel bir sergi düzenleyebildiğimiz için ne mutlu bize” diye konuştu.

Vatandaşlar ise çalışmaların profesyonel olduğunu belirtti. Konuşmaların ardından sergi açılışı gerçekleştirildi. Sanatseverler sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı. Serginin açılışına katılan Vali Yardımcısı Deniz Zeyrek açılıştan sonra vatandaşlarla halay çekti.

Şırnak Gençlik Ve Kültür Evi’nin Resim Sergisi Açıldı

Şırnak Gençlik Ve Kültür Evi’nin Resim Sergisi Açıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.