Simeone: Hata yaptım

Simeone: Hata yaptım

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone Şampiyonlar Ligi finalinin ardından konuştu.

Alkışlarla basın toplantısı salonuna giren Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, "Olağanüstü bir sezon geçirdik. Yaralarımızı sarıp gelecek sezona hazırlanacağız"dedi.

"GURUR DUYUYORUM"

"Bu maç bir gözyaşına layık değil. Her zaman mücadele ettik. Futbolcularımdan ve yardımcılarımdan gurur duyuyorum" ifadelerini kullanan Arjantinli teknik adam Simeone, başları dik bir şekilde ayrıldıklarını söyledi.

"Sezon bitti. Futbolcularına ne puan verirsin?" sorusuna ise Simeone, "9,5. Yarım puan eksik" cevabını verdi.

Real Madrid, bu kupayı 10. kez müzesine götürebilmek için, son kezkazandığı 12 yıl öncesinden Ancelotti'ye kadar 10 teknik direktör değiştirmişti.

"HATA BENİM"

Simeone'nin sözlerinden diğer satırbaşları şöyle:

"Diego Costa'nın oynamasından ben sorumluyum ve bir hata yaptım. Onu mümkün olan en kısa zamanda oyundan almak zorunda kaldım. Bir gün önceki gibi iyi değildi. Onunla göz göze geldik ve maçı bir kişi eksik götürmeyi göze alamazdık."

"Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz. Pazartesinden itibaren yenisezona hazırlanmaya başlayacağız. Kimlerin gelip kimlerin gittiğini göreceğiz. Ailelerimizle biraz dinleneceğiz. Dünya Kupası'nı izleyipheyecanla yeniden başlayacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.